Checkat AB

Redovisningsekonom med ambitioner

Placeringsort - Linköping

Nu söker vi en driven kvalificerad redovisningsekonom som vill vara med på vår fortsatta resa med att digitalisera och effektivisera våra kunders bokföring. Hos oss på Checkat kommer du aldrig bli en i mängden. Vi är en entreprenörsdriven byrå med hög växel på tillväxtresa vilket öppnar upp för dig med ambitioner för en ledande roll.


Uppgiften

Som redovisningsekonom hos Checkat har du en omväxlande och självständig roll vilket kräver engagemang och initiativförmåga. En kommunikativ ådra passar väl in då du via mejl, telefon eller fysiskt har mycket kontakt med det värdefullaste vi har, våra kunder.

  • Löpande bokföring

  • Bokslut

  • Årsredovisningar

  • Deklarationer


Sättet

Med omsorgsfullt utvalda samarbetspartners förser vi våra kunder med de vassaste digitala arbetsverktygen som täcker hela ekonomifunktionen. Vi jobbar nära våra kunder och känner till deras verksamhet väl vilket ställer krav på lyhördhet och en vilja att lösa situationer och önskemål.

Vi har stort fokus på rapporter och pro-aktivt arbete där tekniken inte räcker till går vi in i en rådgivande roll.


Visionen

Ekonomi och administration ska vara enkelt och utgöra ett stöd för verksamheten, inte en belastning. Vi vill förstå våra kunders verksamhet och utgöra en naturlig del av den. Vi vill ge våra kunder flexibilitet och mobilitet. Vi vill ha nära kontakt för att ge stöd och rådgivning. Kunden får även en aktör att vända sig till, oavsett om det gäller ekonomiska frågor eller frågor gällande ekonomisystemet.


Kontakten

Om du är den vi söker vill vi jättegärna prata med dig.

Vi tillsätter tjänsten löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan till christoffer@checkat.se.

Tjänsten är på heltid.