Checkat ITProduktivitet med Office 365

Kort om oss

Checkat IT specialiserar sig på att öka produktiviteten med Office 365. Detta gör vi med verktyg som Microsoft Teams, SharePoint, PowerApps, Flow och PowerBI som alla är delar av Office 365. En bred palett av effektivitetsverktyg som ofta redan ingår i din Office 365-licens.

Vi kan hjälpa dig med allt från att komma igång med dokumenthantering i SharePoint till skräddarsydda appar i PowerApps och rapportering i PowerBI.

Vi utgår från en behovsanalys och rekommenderar de verktyg och lösningar som kan hjälpa just er, vare sig det gäller att automatisera processer och flöden med Microsoft Flow eller öka kommunikationen och grupparbetet med Teams.

Tack vare Microsofts kraftfulla ekosystem kan vi snabbt och enkelt koppla ihop mängder av tjänster och datakällor till en och samma miljö vilket ger dig bättre överblick och kortare arbetsprocesser.

Boka gärna in ett möte så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just er att maximera affärsnyttan och produktiviteten med Office 365.

Microsoft Teams

Microsoft Teams

Teams är Microsofts snabbast växande produktivitetsapplikation och erbjuder ett modernt och effektivt sätt att kommunicera i arbets- och projektgrupper, oavsett om ni föredrar chatt eller video- och röstkonferenser.

Läs mer
Microsoft SharePoint

Microsoft SharePoint

SharePoint är det självklara valet för ert intranät. Med kraftfulla funktioner för dokumenthantering, kommunikation och säkerhet.

Läs mer
Microsoft PowerBI

Microsoft PowerBI

Med PowerBI kan vi skapa kraftfulla och interaktiva rapporter från ett stort antal olika datakällor. PowerBI erbjuder det ultimata beslutsstödet för verksamhetsstyrning som är både lättöverskådligt och visuellt tilltalande.

Läs mer
Microsoft PowerApps

Microsoft PowerApps

PowerApps demokratiserar apputveckling och erbjuder den snabbaste vägen från idé till färdig produkt utan att det kostar skjortan. PowerApps passar perfekt för dig som vill ha skräddarsydda företagsappar för både mobil, surfplattor och dator.

Läs mer
Microsoft Flow

Microsoft Flow

Flow kan koppla ihop en mängd olika datakällor och automatisera repetitiva arbetsuppgifter eller flöden vilket frigör tid för roligare och effektivare arbete. Flow erbjuder bland annat ett enkelt sätt att implementera attestflöden för era dokument.

Läs mer